Skip to content

GRATIS VERZENDING NL & BE VANAF 89,-

GRATIS VERZENDING NL/BE VANAF 89,-

Ons verhaal

#hardfestival

15 februari 2015

Ons eerste bericht op Instagram

De eerste paar 1000 volgers zullen het zich nog kunnen herinneren dat we ooit onder de naam @your_festival_info zijn begonnen. Door middel van @your_festival_info wilden we feestgangers informeren over alle festivals in Nederland. Om die reden plaatsten we ook informatie over techno & house festivals, maar onze liefde heeft altijd gelegen bij de hardere festivals.

16 juni 2016

Mijlpaal: 10.000 liefhebbers na 1,5 jaar

Pas na anderhalf jaar 10.000 volgers. In die tussentijd (bij ca. 2000 volgers) besloten we onze naam te wijzigen naar Hardfestivalnl. Ten eerste om de reden dat de hardere festivals onze festivals zijn en ten tweede was er naar onze mening geen account waar hardere festival filmpjes op werden gepost. Hoe tof is het om filmpjes terug te zien van je favoriete DJ of festival? Juist, dat dachten wij ook. Ons doel: ‘het account worden voor de hardere stijlen liefhebbers’.

1 December 2016

Ons beeldmerk: Het Hardfestival logo

Hardfestival groeit inmiddels zo snel dat we het professioneler gaan aanpakken. Een logo is onze eerste stap. We hebben logo’s van bekende festivals en DJ’s naast elkaar gelegd om zo’n centraal mogelijk beeldmerk te creëren. Wat houdt het logo precies in? Onze slogan is: “through the sound”, oftewel: “door de geluidsbarrière”. Het middenstuk in het logo is een straaljager die daar vol gas doorheen knalt. De drie stukken van het logo om de straaljager heen zijn stukken die op dat moment losbreken van de geluidsbarrière. Niet verkeerd he:)

17 februari 2017

30.000 liefhebbers!

Dit hadden wij echt nooit durven dromen. @hardfestivalnl heeft 30.000 liefhebbers!
Hardfestival groeit explosief met zo’n +2500 volgers per maand.

27 maart 2017

Dé Hardfestival x Cap. Onze eerste merchandise!

Op 27 maart introduceerden we voor het eerst onze merchandise: de Hardfestival X Cap!
De caps waren binnen 2 weken uitverkocht. Dat smaakte naar meer!

16 Oktober 2017

50.000 LIEFHEBBERS, BIZAR!

Dit is niet te bevatten. 50.000 liefhebbers! Trots op ons team! Wat groeit Hardfestival toch enorm snel. Wat zal de volgende stap moeten zijn voor ons? Laat het ons weten via info@hardfestival.nl.

16 mei 2018

Hardfestival x Clothing

Na maanden proberen, testen, dragen, wassen en ga zo maar verder was het op 16 mei eindelijk zo ver! De online verkoop is van start gegaan van onze Hardfestival X hoodies (uniseks), T-shirts (mannen) en Tops (vrouwen). We zijn enorm tevreden over het eindresultaat. Het zit getailleerd, modern, het is van deze tijd en het zit enorm comfortabel vanwege er in elke kledingstuk 5% elastiek is in verwerkt.

15 juni 2019

Onze eerste stage hosting

Last June 15th, history was written. For the first time did we, Hardfestival host our own stage!
It was an epic experience with our own line-up that took all the pilots through the sound. Let’s unite for what’s yet to come!

15 Februari 2020

Onze verjaardag, 5 jaar Hardfestival

5 jaar geleden begon het allemaal… Hardfestival begon als een Instagram pagina om festivalgangers op de hoogte te houden van alle festivals in en rondom Nederland. Nu, bijna 3.500 posts verder, is Hardfestival niet meer weg te denken uit de hardscene. Zo’n 3 jaar geleden is de stap gezet om een algemeen beeldmerk te creëren en dit wereldwijd te presenteren als logo van de hardere stijlen.

Om de 5e  verjaardag van Hardfestival en het 3 jarig jubileum van de caps te vieren, brengen we een unieke Limited Edition cap uit. Gelimiteerd tot maar 100 stuks is dit de ideale cap voor de Pilots die door het geluid willen gaan op de dikste festivals van komend jaar! Dat is natuurlijk niet alles, 5 jarig bestaan is niet zomaar wat. Dus we gaan groots uitpakken! We houden het niet bij alleen een cap, ook komt er een Limited Edition Hoodie en een Limited Edition Shirt.

Of course… that’s not all, our 5th birthday isn’t just anything. We do not keep it by just a cap, there will also be a Limited Edition Hoodie and a Limited Edition Shirt.

10 april 2020

Rebirth x Hardfestival Merchandise

Een samenwerking met Rebirth Festival. The kick off van het festivalseizoen kon dit jaar door het Corona virus niet doorgaan, echter komen we volgend jaar harder terug dan ooit! De Rebirth x Collection bestaat uit een Hoodie en een Baseball Cap inclusief nummering aan de binnenkant oplopend tot en met 100/100.

8 December 2020

100.000 followers!

Trots dat we zijn! Wat een getal hé! 100.000 echte hardere stijlen liefhebbers op één account. Na ongeveer 5,5 jaar hebben we dit getal weten te bereiken met ons team.

Dit hebben we gevierd met onze community door 5x nieuwe Airfight Tracksuits weg te geven.

@2020 – 2023 // Hardfestival