Immortality 2018 – Bass Chaserz Special

De Beats van Onsterfelijkheid

Immortality: onsterfelijkheid. De definitie van het woord ‘onsterfelijkheid’ is: “niet de eigenschap hebben dat je zult sterven” en “het hebben van eeuwigdurende roem na de dood”.
Onsterfelijkheid is “het hebben van eeuwigdurende roem na de dood”.

Op 17 februari 2018 vond de Bass Chaserz Special van Immortality plaats in de sporthal Polderpoort in Vlaardingen. Hier werd hun single Immortality officieel voor het eerst live gedraaid. De single werd eerder die week, op Valentijn, gereleased.
Ons Hardfestival team was exclusief uitgenodigd door Bass Chaserz en de organisatoren Heavents & Heaven Outdoor. We mochten zowel in het publiek als backstage achter de schermen een kijkje nemen. Hier hebben we – natuurlijk op een goede manier 😉 – optimaal gebruik van gemaakt!

Winnaar Bass Chaserz DJ-contest – DJ Defuse – opent!
Bass Chaserz had voorafgaand aan het event een DJ-contest aangekondigd, waar tientallen kandidaten aan mee hadden gedaan. De winnaar van het DJ-contest werd namelijk de openingsact van Immortality.
Raw/Hardstyle DJ Defuse, de uit Vlaardingen afkomstige Ricky Ter laak, was de gelukkige winnaar. Hij mocht Immortality openen met een eigen samengestelde set van een uur en hij draaide hierbij ook zijn eigen geschreven nummer.
Uiteraard sprak ik hem voor en na de set; hij gaf aan erg nuttige tips van Jos en Marco te hebben gehad. Ook Bass Chaserz zijn jaren geleden begonnen als openingsact op een event. Dit belooft wat!

Nadat DJ Defuse zijn set afsloot, kwamen de tweelingbroers Jeroen en Martijn Boeren bij ons bekend als Sound Rush de tent afbreken met hun melodische hardstyle beats. Uiteraard kon ik het niet laten om backstage nog even een foto met hun te nemen, want eerlijk: ze zijn zooo lief! @Sound Rush: Jullie hebben m’n hart gestolen, ik ben fan! 🙂 ♥

Immortality featuring Bass Chaserz!
Om klokslag 12 uur ‘s nachts knalden Bass Chaserz hun single Immortality keihard de zaal in. Het publiek zong de melodieën aan een stuk door mee en gingen keihard los op hun beats. Renegades, Only Now en The Only Way is Up mochten uiteraard niet aan de set ontbreken. En richting het einde werd er vrolijk naar links-links-links en naar rechts-rechts-rechts gesprongen. Bass Chaserz maakten het feestje met hun levendige optreden en ground breaking performance weer helemaal compleet!

Achter de schermen sprak ik Jos, die eigenlijk bijna 40 graden koorts bleek te hebben. En dit noem ik pas toewijding! Jos had zichzelf, ondanks dat hij door een zware griep geveld was, toch speciaal voor zijn fans uit bed gesleept. Met in de middag een aantal uren slaap en vlak voor de show 2 paracetamols en heel veel water, leek het alsof hij nooit ziek was geweest. Hij vertelde me later backstage “dat hij niet weg kon blijven”. #Respect hoor, Jos!


Geen moment rust, want niemand kan stilstaan met zo’n gruwelijke line-up.
Na de set van Bass Chaserz kwam Phuture Noize de tent afbreken. De hele avond kregen we geen moment rust, want niemand kan stilstaan met zo’n gruwelijke line-up! 🙂 Hierna volgden namelijk Queen of Raw: Deetox, en DJ B-Front.Tot slot sloten de heren van Endymion af met een keiharde hardcore set, waarmee ze het publiek nog even ondersteboven keerden. Petje af voor deze line-up! Props voor de sfeer en wat een geweldig enthousiast publiek! Dit was minuut na minuut puur genieten! ♥

Hopelijk volgt er nog een aftermovie, zodat ook jullie kunnen hoe geweldig Immortality was! Kleine impressies van Immortality kunnen jullie in ieder geval al vinden op mijn Instagram en de social media van Bass Chaserz.


Teaser: Exclusief Deetox Interview!

Verder had ik deze avond een exclusief interview met niemand minder dan “de Queen of Raw”, Deetox!
Maar niet nadat ik keihard losgegaan was op de geweldige Raw kicks tijdens de set van deze geweldige powervrouw. Haar beste tracks als Inferno, Bring the Riot en Alone ontbraken deze avond uiteraard niet. Mijn persoonlijke favoriet Unstoppable volgde als knaller richting het eind van haar set. Wat ben ik heerlijk los gegaan en oh wat heb ik een respect voor deze vrouw!

Vervolgens heb ik backstage een exclusief interview met Deetox gehad; onder andere met behulp van jullie vragen en reacties op de Instagram post. Bedankt hiervoor:)

Wordt vervolgd in de volgende blog 😉

 

Keiharde groetjes,

Ginny
Blogger @ Hardfestival

(PS. alle professionele foto’s van deze blog zijn gemaakt door Michael Maton)


Hebben jullie je Hardfestival X Cap al? Heb jij onze nieuwe Hardfestival X Camo caps al gezien?

Het festivalseizoen breekt alweer bijna aan, dus grijp nu je kans en scoor jouw Hardfestival X Cap op onze webshop!

Meer weten over Hardfestival, onze Hardblogs of up to date blijven van de laatste nieuwtjes en acties? Schrijf je hier dan in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube voor meer films, nieuws, acties en updates!

Want uiteraard gaan ook wij van Hardfestival keihard knallen in 2018!! 😉