Vaar jij 12 mei met ons mee?

Fortress Cruise 2018

Op 12 mei 2018 omstreeks 14:00 gooien wij de trossen los en varen wij mee met Soundfreaks Event mee op de Fortress Cruise vanaf Zaandam richting het Markermeer. Op het water zijn wij helemaal in ons element!

Wij van Hardfestival hebben er zin in, want het beloofd een unieke belevenis te worden. Met zowel Techno als Hardcore op een exclusieve locatie en ook nog is op het water. De weersvoorspellingen zien er in ieder geval goed uit ?  “Wat willen we nog meer?”
De boot bestaat uit een bovendek, hier kan je genieten van de vetste techno-sound met namen zoals; Scrthdsoul, Raze, Maximo Martinez, Henjo Hielkema & Ramon Loffeld.

Ben jij net als ons een liefhebber van de hardere stijlen? Kom dan met ons beneden zeepeil genieten op het onderdeck van de allerdikste Hardcore platen gedraaid door niemand minder dan:

Korsakoff

The Darkraver

Re-Style

The Viper

Mental Penetration

The Raver vs Tha Nouky

Thundercats

Defendor

Rauni

Hosted by MC Ruffian

Wat een grote namen en dat allemaal op één boot, dat beloofd een top dag te worden…

Wij hebben er zin in, want zo dichtbij stond jij nog nooit bij jouw favoriete DJ’s!?
Heb jij nog géén kaartje? Wees er dan snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen vrij op de boot.
Kaarten bestel je door op deze ? link te klikken.


En vergeet niet jouw Hardfestival X cap mee te nemen, want hiermee laat jij zien dat jij een liefhebber bent van alle hardere stijlen.
Je kunt een Hardfestival X cap bestellen in onze Hardfestivalshop of kom gezellig langs onze Hardfestival-stand op de boot.

De Hardcore groetjes van,

Angelique